افغانستانگزارش‌ها

سازمان نجات کودکان: ۶.۵ملیون کودک در افغانستان با گرسنگی حاد مواجه خواهند شد

صندوق نجات کودکان یک سازمان غیر دولتی اعلام کرده است که پیش‌بینی می‌شود در سال ۲۰۲۴ حدود ۶.۵ میلیون کودک در افغانستان با سطح بحرانی گرسنگی مواجه شوند.

اسوشیتید پرس به نقل از گزارش جدید این سازمان نوشته است که تقریباً سه نفر از هر ۱۰ کودک افغان امسال با سطوح بحرانی یا اضطراری گرسنگی مواجه خواهند شد، زیرا کشور با تأثیرات فوری سیل‌ها، اثرات طولانی‌مدت خشکسالی و بازگشت افغان‌ها از پاکستان و ایران روبرو است.

داده های جدید نهاد جهانی نظارت بر گرسنگی، که امنیت غذایی و سطوح مختلف گرسنگی در کشورهای مختلف را طبقه بندی میکند، پیش‌بینی می‌کند که ۲۸ درصد از جمعیت افغانستان، که حدود ۱۲.۴ میلیون نفر را شامل می‌شود، تا قبل از ماه میزان با ناامنی غذایی حاد مواجه خواهند شد. از این تعداد، تقریباً ۲.۴ میلیون نفر پیش‌بینی می‌شود که با سطوح اضطراری گرسنگی مواجه شوند، که یک مرحله بالاتر از قحطی است.

این ارقام نسبت به آخرین گزارش که در میزان سال گذشتع منتشر شد، کمی بهبود یافته‌اند، اما همچنان نیاز مبرم به کمک‌رسانی را نشان می‌دهند، زیرا نیمی از جمعیت تحت تأثیر فقر قرار دارند.

بر اساس گزارش صندوق حمایت از کودکان، بارش‌های سیل‌آسا و سیل‌های ناگهانی در ماه جوزا شمال افغانستان را تحت تأثیر قرار داده و بیش از ۴۰۰ نفر را کشت. هزاران خانه تخریب یا آسیب دیدند و زمین‌های کشاورزی بطور جدی آسیب دیده است.

سازمان «نجات کودکان» به عنوان بخشی از برنامه پاسخ اضطراری خود، در ولایت بغلان که بدترین ضربه را از سیل دید، یک «کلینیک سیار» راه‌اندازی کرده است. این سازمان افزود که پیش‌بینی می‌شود در سال ۲۰۲۴ حدود ۲.۹ میلیون کودک زیر ۵ سال از سوءتغذیه حاد رنج ببرند.

در گزارش به نقل از ارشاد ملک، مدیر بخش افغانستان در سازمان «صندوق نجات کودکان»، آمده است که این سازمان تاکنون بیش از ۷۰۰۰ کودک را از سوءتغذیه شدید یا حاد درمان کرده است.

او تأکید کرد: «این اعداد نشان‌دهنده نیاز عظیم به حمایت مداوم از خانواده‌ها در مواجهه با شوک‌های متوالی است.» او در ادامه تصریح کرده است که کودکان تأثیرات ویرانگر سه سال خشک‌سالی، سطح بالای بیکاری و بازگشت بیش از ۱.۴ میلیون افغان از پاکستان و ایران را احساس می‌کنند.

وی افزوده است: «ما به راه‌حل‌های طولانی‌مدت و مبتنی بر جامعه نیاز داریم تا خانواده‌ها بتوانند زندگی خود را بازسازی کنند.»

آقای ملک گفته است که تنها ۱۶ درصد از بودجه برنامه پاسخ بشردوستانه ۲۰۲۴ تأمین شده است، اما نزدیک به نیمی از جمعیت به کمک نیاز دارند.

وی تأکید کرده است: «این زمان برای چشم پوشیدن جهان نیست.»

بر مبنای این گزارش، پس از آنکه پاکستان روند اخراج مهاجرین غیر قانونی را آغاز کرده است، بیش از ۵۵۷،۰۰۰ افغان از سپتامبر ۲۰۲۳ از پاکستان بازگشته‌اند.

در ماه حمل، سازمان «نجات کودکان» اعلام کرد که یک چهارم میلیون کودک افغان پس از بازگشت اجباری از پاکستان نیاز به آموزش، غذا و خانه دارند.

 

دسترسی سریع

جواب دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button